Utskrift

1. Läge

Brf Allén ligger mitt i smeten! Endast ett stenkast ifrån Burlöv Center och tågstation som tar dig till Lund och Malmö på endast 5 minuter. Tågstationen kommer att utbyggas vilket innebär att även Öresundstågen kommer att stanna i Burlöv år 2021.

320549-21

2. Nyproduktion

Välplanerade ytor, låga driftskostnader, först in och garantier. Läs mer om fördelarna med att köpa nyproduktion här.

vindkraft

3. Hållbarhet

Målet för Kronetorp Park är att skapa en stadsdel med parker och modern energiteknik som skapar hållbara och långsiktiga lösningar. Vi kommer att använda energi från sol och vatten samt erbjuda bilpool till alla våra hyresgäster. Den höga miljöprofilen genomsyrar hela byggprojektet från energianvändning till avfallshantering.

Skärmavbild 2016-08-22 kl. 08.28.21

4. Innovation

Kronetorp Parks målsättning är att kombinera små lägenhetsytor med stor användbarhet, och ljusa, öppna planlösningar. I en liten lägenhet med tre rum och kök, ryms rymliga badrum med tvättmöjlighet, väl tilltagen förvaring och ett rejält master bedroom.

 11119541_970353372999512_7943003441970743192_o

5. Ny stadsdel

Kronetorpstaden är en del av Burlöv som kommer att utvecklas under de kommande åren. Visionen är en heterogen stadsdel som skapas med innovativ teknik, miljöbygge och en hög grad av miljötänk. I Kronetorpstaden kommer det finnas en blandning av bostäder, servicekontor, underhållning, handel och parker – allt för att underlätta vardagen och göra den mer behaglig.