vy_sydvast-hus-c_vr_ps-1024x6131111

Nästan ett år har gått sedan säljstarten av Brf Allén 2 som vart en stor succé med många intressenter. Remus Cismas som var ansvarig för visningarna och säljstarten och som har en bra känsla för vad som generellt önskas i en bostad, tycker att Kronetorp Parks bostadsrätter möter dessa önskningarna.

”Låga driftskostnader förknippas här med hög miljömedvetenhet och kvalitet. Det är stor skillnad på projekt som har det lilla extra i alla led!” säger Remus Cismas, fastighetsförsäljare – Bjurfors.

Idag är bygget i full gång och inflyttningen – som blir andra kvartalet i 2018 – nalkas. Karolina Wictorin som haft hand om visningarna på senaste berättar att det är stort intresse och att många som kommer till visningarna.

print-1206

På fotot ser ni grunden av Brf Allén – mitt emellan Brf Allén 3 (till vänster) och Brf Allén 1 (till höger)

”Brf Allén 2 är en stark uppföljare till storsäljaren Brf Allén 1. Här återkommer samma stilsäkra och välvalda material, spännande fönstersättningar och väldisponerade ytor. I Brf Allén 2 finns bostäder om hela 120 kvm, en optimal bostad för såväl den stora familjen samt för den som önskar lite extra yta” säger Karolina Wictorin, fastighetsförsäljare – Bjurfors.

Lägenheterna kommer att ligga belägna intill en trivsam gårds- och parkmiljö och endast ett stenkast från Burlövs tågstation som tar dig till Lund och Malmö på endast 5-10 minuter. Det som utmärker bostäderna är de gedigna byggnaderna som både anknyter till Kronetorps gårdsmiljö och har en modern prägel. Yteffektiva lägenheter där man får ut det mesta av sina kvadratmeter. En rumsligt intim miljö, som både tar vara på den omgivande naturen samt känns trygg.

Brf Allén 2 - foto från bygget i slutet av juli 2017.

Brf Allén 2 – foto från bygget i slutet av juli 2017.

”Brf Allén 2 kommer att ha samma goda kvalitet som Brf Allén 1. Stora fönster, inglasade balkonger, hiss och markterasser” säger Frode S. Hagen, styrelseordförande i Kronetorp Park och fortsätter med att betona Brf Alléns relevans ur ett investeringsperspektiv.

”Detta är ett unikt projekt som markerar starten för en helt ny stadsdel. Lägenheterna som vi byggaer blir moderna och ytsmarta. Det är många faktorer som gör att det blir en bra investering för dem som köper lägenhet här”.

Nästa visning av Brf Allén 2 blir den 2/10 kl 17-18. Vill ni ha mer info redan nu kan ni kika på prislistan, planlösningarna samt vår broschyr.