KRONETORPS ALLÉ 27 A-C | KRONETORPSTADEN

brf-allen-3-1024x5751

Hyresrätter – Kronetorp Allé 27 A-C

Bo i Kronetorp Allé 27 A-C som kommer att bli till moderna och energieffektiva bostadsrätter med hög kvalité. De 27 lägenheterna kommer att ligga belägna med utsikt över trivsam parkmiljö och den vackra allén. Välplanerade ytor, låga driftskostnader, först in och garantier.

Bo mitt i smeten! Endast ett stenkast ifrån Burlöv Center och tågstation som tar dig till Lund och Malmö på endast 5 minuter. Tågstationen kommer att utbyggas vilket innebär att även Öresundstågen kommer att stanna i Burlöv år 2021.

Det som utmärker Kronetorp Allé 27 A-C är att det är gedigna byggnader, som både anknyter till Kronetorps gamla gårdsmiljö och har en modern prägel. Målsättningen är att kombinera små lägenhetsytor med stor användbarhet, och ljusa, öppna planlösningar, hiss, inglasade balkonger eller markterrass. Det kommer att bli en rumsligt intim miljö, som både tar vara på den omgivande miljön och känns trygg. 

Bostäderna blir en del av Kronetorpstaden (en heterogen stadsdel som Kronetorp Park är med och utvecklar) där visionen är att skapa en ny trygg, grön och skön stadsdel, en mötesplats full av liv och rörelse. Den nya stadsdelen knyter samman historiska och charmiga miljöer med det nya och moderna. Kronetorpstaden är belägen mellan Åkarp och Arlöv och utgör Burlövs hjärta. Det goda livet nära allt.

Är du intresserad av en bostad i Kronetorp Allé 27 A-C så är du välkommen att fylla i en intresseanmälan eller ställa dig i vår bostadskö om du vill hamna högt i kön. Har du ytterligare frågor kan du kontakta oss.

 

Intresseanmälan