BRF ALLÉN 1 | KRONETORPSTADEN

unnamed-4

Bo i Kronetorp Parks BRF Allén - moderna och energieffektiva bostadsrätter med hög kvalité. De 32 lägenheterna ligger belägna med utsikt över trivsam parkmiljö.

Inflyttat juni 2017 – endast få lägenhetr kvar!

Endast ett stenkast ifrån Burlöv Center och tågstation som tar dig till Lund och Malmö på endast 5 minuter. Tågstationen kommer att utbyggas vilket innebär att även Öresundstågen kommer att stanna i Burlöv år 2021.

Det som utmärker BRF Allén är att det är gedigna byggnader, som både anknyter till Kronetorps gamla gårdsmiljö och har en modern prägel. Effektiva lägenheter där man får ut det mesta av sina kvadratmeter. En rumsligt intim miljö, som både tar vara på den omgivande miljön och känns trygg. 

Bostäderna blir en del av Kronetorpstaden (en heterogen stadsdel som Kronetorp Park är med och utvecklar) där visionen är att skapa en ny trygg, grön och skön stadsdel, en mötesplats full av liv och rörelse. Den nya stadsdelen knyter samman historiska och charmiga miljöer med det nya och moderna. Kronetorpstaden är belägen mellan Åkarp och Arlöv och utgör Burlövs hjärta. Det goda livet nära allt.

Är du intresserad av en bostad i BRF Allén så är du välkommen att fylla i en intresseanmälan eller ställa dig i vår bostadskö om du vill hamna högt i kön. Har du ytterligare frågor kan du kontakta oss.

 

Intresseanmälan