gard2 (1)

Hyresrätter

I Kronetorp Park kommer det byggas moderna och hållbara lägenheter med planerad byggstart första kvartalet 2015. De kommer att omges av butiker, kontor, skolor, förskolor, fritidsgårdar, badhus samt andra servicefunktioner.  Endast ett stenkast iväg ligger det populära Burlöv Center med ett sjuttiotal butiker och restauranger.

313565Burlöv utvecklas i en positiv riktning just nu och år 2020 kommer en ny tågstation att stå klar och här kommer även Öresundstågen stanna, istället för endast Pågatågen. Med tåget  är man i Malmö eller Lund på endast 5 minuter och tar man bilen så går det lika snabbt tack vare de två förbipasserande motorvägarna.

Alla våra hyresrätter kommer att vara byggda på ett hållbart sätt och miljöteknik kommer att vara integrerad i lägenheternas funktionalitet.

 

Panorama Vellinge – hyresrätter i centrala Vellinge 

Hyresrätterna kännetecknas av lägenheter med öppna, luftiga planlösningar, inglasade balkonger och takterrasser. Välkommen till ett boende i Vellinge med fantastisk utsikt över havet och det skånska slättlandskapet. Besök Panorama Vellinges hemsida för mer information. 

Kronetorp Herrgård – uthyrning

Just nu har vi rum till uthyrning. Vi hyr ut till både privat och juridiska personer.

Ljusa och luftiga rum på 20kvm med tillgång till gemensamt badrum samt ett kök med diskmaskin. Hyra: 3000-3300kr/månad

Är du intresserad av en bostad i Kronetorp Park så är du välkommen att fylla i en intresseanmälan eller ställa dig i vår bostadskö  eller om du har ytterligare frågor kan du kontakta oss.