gard2 (1)

LEDIGA LÄGENHETER | KRONETORP PARK

I Kronetorp Park kommer det byggas moderna och hållbara lägenheter. Hyresrätterna kommer att byggas i Kvarter 2 och ni kan redan nu anmäla ert intresse via den här blanketten.

Bostäderna kommer att omges av butiker, kontor, skolor, förskolor, fritidsgårdar, badhus samt andra servicefunktioner.  Endast ett stenkast iväg ligger det populära Burlöv Center med ett sjuttiotal butiker och restauranger.

Burlöv utvecklas i en positiv riktning just nu och år 2020 kommer en ny tågstation att stå klar och här kommer även Öresundstågen stanna, istället för endast Pågatågen. Med tåget  är man i Malmö eller Lund på endast 5 minuter och tar man bilen så går det lika snabbt tack vare de två förbipasserande motorvägarna.

Alla våra hyresrätter kommer att vara byggda på ett hållbart sätt och miljöteknik kommer att vara integrerad i lägenheternas funktionalitet.

Panorama Vellinge – hyresrätter i centrala Vellinge

Hyresrätterna kännetecknas av lägenheter med öppna, luftiga planlösningar, inglasade balkonger och takterrasser. Välkommen till ett boende i Vellinge med fantastisk utsikt över havet och det skånska slättlandskapet. Läs mer om Panorama Vellinge här.

Kronetorp Herrgård – uthyrning

Vi hyr ut till både privata och juridiska personer. Ljusa och luftiga rum på 20 kvm med tillgång till gemensamt badrum samt ett kök med diskmaskin. Hyra: 3000-3300 kr/månad. För tillfället är allt uthyrt.

Är du intresserad av en bostad i Kronetorp Park så är du välkommen att fylla i en intresseanmälan eller ställa dig i vår bostadskö om du vill hamna högt i kön.

Har du ytterligare frågor kan du kontakta oss.