PANORAMA VELLINGE

Panorama Vellinge är ett miljövänligt och smidigt sätt att ha tillgång till bil.

Panorama Vellinge är ett miljövänligt och smidigt sätt att ha tillgång till bil.

Panorama Vellinge är ett nybyggt och fräscht 9-våningshus med en fantastisk utsikt. Huset ligger mitt i Vellinge centrum vid busstationen. Det finns bra utbud av servicefunktioner såsom mataffärer, bank, post, caféer och restauranger. Totalt finns 34 hyreslägenheter 2-4 rum, från 44 kvm upp till 105 kvm i centrum av Vellinge.

Alla lägenheterna har inglasade balkonger. Köken är välutrustade med diskmaskin mikro-, ugn, induktionshäll, kyl/frys och några med ismaskin.
Stort badrum med egen tvättmaskin/kondenstumlare. Snabb kommunikation med fiber för internet, TV och radio och ni väljer själva vilken internetleverantör ni vill ha. Kronetorp Park har mycket hög miljöprofil. Till fastigheten hör en bilpool där hyresgästerna enbart betalar vid användning.

Detta är ett miljövänligt och smidigt sätt att ha tillgång till bil. För de som har egen bil finns det bilparkering att hyra. För social samvaro finns en stor, gemensam terrass på 7:e våningen. Det finns källarförråd, barnvagnsförråd och cykelförråd och på gården finns en lekplats för barnen.

Vänligen kontakta Cecilia Lyddby för frågor eller visning: cecilia.lyddby@kronetorppark.se eller mob: 0731-422681